Zákaznická podpora:info@zdravotal.cz

NIVEA MEN sprchový gel Pure Impact 250ml 80892

124 Kč
Skladem (>5 ks)

Zažijte svěžest, která vás probere. Složení s mikročástečkami zatím zjemní pokožku a zanechá ji čistou. Perfektní začátek dne zajistí: NIVEA MEN Sprchový gel pro muže Pure Impact.

Detailní informace

Lékárny s 31 letou tradicí , DK Klinika 2015
Zkušenosti a tradice
Bohatý sortiment
Bohatý sortiment
a nízké ceny
Odborný personál
Odborný personál
Zkušení lékaři
Zkušení lékaři

Detailní popis produktu

Jedinečný sprchový gel Nivea Men Pure Impact je speciálně vytvořen pro potřeby mužské pokožky. Tento unikátní sprchový gel je vhodný pro použití na tělo, tvář a vlasy. Přípravek obsahuje speciální hydratační mikročástečky, které dodávají pokožce optimální hydrataci a zajišťují dlouhotrvající pocit svěžesti a čistoty. Po použití bude vaše pokožka zvláčněná a hebká na dotek. Mužná osvěžující vůně sprchového gelu Pure Impact vám provoní pokožku a zpříjemní celý den.

Balení obsahuje 250 ml.

Dávkování a způsob užití
Sprchový gel naneste na vlhkou pokožku, promění se tak v bohatou pěnu. Pečlivě umyjte gelem celé tělo. Použijte ho klidně i na tváře a do vlasů. Očím se raději vyhněte. Po umytí tělo důkladně opláchněte a osušte ručníkem.

Složení
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Parfum, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cellulose Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Sodium Chloride, Citric Acid, Mannitol, Decyl Alcohol, Squalane, Algin, Kaolin, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Limonene, Linalool, CI 77007

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika
Originální název: NIVEA MEN sprchový gel Pure Impact 250ml 80892
Výrobce: BEIERSDORF
EAN: 4005808781416
PDK: 2940584
Charakteristika: Kosmetika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: