Zákaznická podpora:info@zdravotal.cz

NIVEA SUN sprej na opalování OF30 200ml 85402

399 Kč
Skladem (1 ks)

Dopřejte své pokožce vysokou a okamžitou ochranu i hloubkovou hydrataci po dobu 48 hodin při opalování. Vyzkoušejte voděodolný krém s vitamínem E: NIVEA Hydratační sprej na opalování OF 30.

 

Detailní informace

Lékárny s 31 letou tradicí , DK Klinika 2015
Zkušenosti a tradice
Bohatý sortiment
Bohatý sortiment
a nízké ceny
Odborný personál
Odborný personál
Zkušení lékaři
Zkušení lékaři

Detailní popis produktu

Buďte chráněni a vyživováni s hydratačním sprejem na opalování SPF 30 od NIVEA. Tento lehký sprej na opalování poskytuje širokospektrální UVA/UVB ochranu a zároveň hloubkovou hydrataci, která udržuje pokožku jemnou a pružnou až po dobu 48 hodin.  Jedinečné složky tohoto opalovacího krému chrání pokožku před poškozením sluncem a zároveň ji intenzivně hydratují. Voděodolné složení se rychle vstřebává, aniž by zanechávalo mastné stopy. Složení obohacené o vitamin E vyživuje pokožku a poskytuje jí antioxidační ochranu proti agresorům životního prostředí. Díky osvěžujícímu spreji je ochrana před sluncem mimořádně pohodlná. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte hojně a často aplikujte znovu.

Balení obsahuje 200 ml.

Přednosti produktu:
Poskytuje ochranu SPF 30 proti škodlivým UVA/UVB paprskům.
Voděodolné a snadno vstřebatelné složení.
Hydratuje pokožku až po dobu 48 hodin.
Obohaceno o antioxidant vitamin E.
Nenarušuje mikrobiom pokožky.
Lahvička vyrobená z 95 % z recyklovaného plastu.

Dávkování a způsob užití
Protřepejte
Aby bylo nanášení co nejsnazší, před použitím vždy přípravek důkladně protřepejte.
Naneste
Nastříkejte dostatečné množství spreje na pokožku, rovnoměrně ho rozetřete a nechte vstřebat.
Opakujte
I voděodolný sprej se častým koupáním a otíráním do ručníku setře. Opakujte proto aplikaci několikrát denně.

Složení
Aqua, Alcohol Denat, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cetyl Palmitate, Sodium Stearoyl Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Linalool, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Anise Alcohol, Parfum
Aktivní ingredience: Vitamin E, Glycerine

Upozornění
Před použitím řádně protřepejte! Nestříkejte přímo na obličej a vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika
EAN: 5025970022840
PDK: 4901527
Charakteristika: Kosmetika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: